Dit boek heeft zijn naam wel degelijk verdiend.  Het is dan ook super dik. Helaas bevat het maar een paar foto’ maar daar staat dan weer een aangename driekleuren druk tegenover. Elk hoofdstuk bevat een overzicht van de bijhorende recepten. Zowel geschikt voor de beginnende puur plantaardige kok als de meer ervaren. Aanrader.

Naam

  • Big Vegan

Auteur

  • Robin S. Asbell
Uitgave:
  • Chronicle books, 2011 – 544 p., Engels

Tags:

  • vegan, ontbijt, brood, sauzen, bijgerechten, condimenten, snacks, voorgerechten, aperitief, salades, soepen, hoofdgerechten, desserten, barbecue

Must have recepten:

  • Indonesian Rice Noodles with Long Beans and Seitan
  • Cinnamon raisin bread
  • No-kneading spelt bread
  • Greek chickpea stew with rosemary over spinach-lemon rice
  • Sweet Moroccan-Glazed Tofu with couscous

    Tuscan Potato Gnocchi with porcini ragout

  • Miso Broccoli Tofu Burger

TO-DO list:

  • Tempeh ‘Chorizo’
  • Smoky Red Lentil ‘Sausages’
  • Matcha Scones with Golden Raisins
  • Baguette French Toast with ‘Cream cheese’ and Apples
  • Savory Hazelnut Bread
  • Cauliflower-Coconut Puffs with Apple Chutney
  • Three-Nut ‘Cheese’ Quesadillas with Fresh Mango Salsa
  • Seitan Pasta in Tequila Cream Sauce
  • Not-Tuna Casserole with Dulse
  • Roasted Vegetable Phyllo Purses with Creamy Gravy
  • Espresso-Almond Cookies
  • Monster Chocolate Chip-Oat Cookies
Foto’s  van en commentaren bij Big vegan recepten vind je op blog TofuParty.
Bekijk dit boek in Google preview.
Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s