Carolyn Scott-Hamilton reisde de hele wereld af, noteerde overal recepten en maakte er dan haar eigen ‘vegan versies’ van. Een reis die je niet mag missen.

Naam:

The Healthy voyager’s global kitchen

Auteur(s):

Carolyn Scott-Hamilton

Uitgave: 

Fair Winds Press, 2012 – 226 p., Engels

Tags:

vegan, snacks, hapjes, dips & spreads, brunch, dressings , soepen, voorgerechten, salades, bijgerechten, hoofdgerechten,  sauzen,  desserten,  gebak, wereldkeuken

Lay-out:

  •  paperback, foto’s, sfeervol, duidelijke symbolen

Waarom dit boek op de plank?

  • recepten zijn opgenomen per land
  • recepten van over de hele wereld
  • traditionele recepten zijn ‘veganized’
Voor wie?
  • de kok die geen schrik heeft om wat meer tijd in de keuken door te brengen
  • liefhebbers van vleesvervangers en vegan kazen
  • niet voor beginners met vegan koken
Must have recepten:
  • Waste not, want plenty bread pudding
  • Vegan chicken and dumpling for the soul
  • No Toad in the Hole
    Scrumptious scones

Foto’s  van en commentaren bij The Healthy voyager’s global kitchen recepten vind je op blog TofuParty.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s