Vegan Yum Yum

vegan-yum-yum

Eerst was er de blog en toen kwam er het boek.

Titel:

Vegan Yum Yum

Auteur(s):

Lauren Ulm

Uitgave:

Health Communications, 2009; 290p., Engels

Tags:

Vegan, Ontbijt, Brood,Voorgerechten,  Dips & spreads, Sauzen, Soepen, Salades, Bijgerechten, Hoofdgerechten,  Desserten, Drank

Waarom dit boek op je plank?

– Vol met  yummy foto’s.

–  Creatieve, iets uitgebreidere recepten

– Bevat een recept voor Vegan Worcestershire Sauce

Voor wie is dit boek?

De kok die niet bang is van wat extra werk in de keuken.

Niet te missen recepten:

  • Dal Makhni
  • Lime Peanut Noodles with Seitan, Kale  and Carrots
  • Roasted Cauliflower and Spinach Pasta with Red Roasted Tofu
  • Vegan Donuts
  • Creamy Broccoli Mushroom Bake
  • Broccoli Almond Sweet and Sour Tofu
  • Corn Fritters
  • Super quick tomato basil sauce
  • Baked Mac and Cheeze
  • Red and white cauliflower bake

To-do lijst:

  • Blueberry Waffles with Lemon Icing
  • Breakfast Sandwiches
  • Crumpets
  • Chana Samosas
  • Apple Cranberry Salad with Country-Fried Seitan
  • Creamy Broccoli Dal
  • Hurry Up Alfredo

 

Foto’s en commentaren bij recepten van Vegan Yum Yum vind je op mijn blog TofuParty.

 

Advertisements

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s